Maslak TSK Eğitim Vakfı Öğrenci Yurdu İnşası Serban İnşaat’a Emanet - M5 Dergi
Gündem

Maslak TSK Eğitim Vakfı Öğrenci Yurdu İnşası Serban İnşaat’a Emanet

Abone Ol 

Endüstriyel yapı sektörünün yanı sıra son yıllarda farklı alanlarda kritik tesisler de inşa eden Serban İnşaat, İstanbul Maslak’ta yer alacak, TSK Eğitim Vakfı Öğrenci Yurdu Binası için çalışmalarına devam ediyor.

Öğrencilere kendilerini evlerinde hissettirecek bir yurt ortamı sunmak için inşa edilen TSK Eğitim Vakfı Öğrenci Yurdu’nun yapımına kısa süre önce başlandı. 2023 yılında teslim edilmesi planlanan öğrenci yurdu, 10 kattan oluşacak ve 826 yatak kapasitesiyle faaliyete geçecek.

İstanbul’un en iyi ve en donanımlı üniversite ve kültür merkezlerine yakın olarak Maslak’ta konumlanmasıyla dikkat çeken proje, öğrencilerin barınma ihtiyacını karşılamasının yanı sıra sosyal yaşamlarına katkı sağlayacak ve içerisindeki lobi, sosyal tesis gibi alanlarla da beş yıldızlı otel konforunu aratmayacak. Depreme dayanıklı temeller üzerine inşa edilerek, uzun yıllar hizmet vermesi planlanan TSK Eğitim Vakfı Öğrenci Yurdu’nun yapımı, endüstriyel yapı sektöründeki tecrübesi ve teknolojisiyle ülkemiz için önemli işlere imza atan Serban İnşaat’a emanet edildi.

Abone Ol 

İlgili Yazılar

Abone Ol 
Back to top button
Close
Close