M5 DC Temsilcisi Sural’dan ABD'nin en büyük kitapevinde söyleşi ve imza günü - M5 Dergi
GündemÖne Çıkan

M5 DC Temsilcisi Sural’dan ABD’nin en büyük kitapevinde söyleşi ve imza günü

Abone Ol 

Amerika Birleşik Devletleri’nin başkenti Washington DC’de yaşayan Beyaz Saray Muhabiri ve M5 Washington DC Temsilcisi gazeteci Anıl Sural, Kopernik Kitap’tan çıkan çalışmasıyla Barnes and Nobles’ta söyleşi ve imza günü gerçekleştirdi.

BD’nin en büyük kitabevi zincirimin Miami şubesinde yapılan etkinlikte Kopernik Kitap’tan çıkan Neden Geldim Amerika’ya – Amerika’da İz Bırakan Türkler’ kitabını imzalayan Sural, okuyucularıyla buluştu.

Amerika’da faaliyet gösteren tek Türk yayınevi olan Kopernik Kitap aracılığıyla düzenlenen etkinlikte ilk kez bir Türk gazeteci Barnes & Nobles’ta söyleşi ve imza günü gerçekleştirmiş oldu.

Gazeteci yazar Anıl Sural ‘Barnes and Nobles ile uzun süredir yayınevim Kopernik Kitap üzerinden irtibattaydık. Miami’de yoğun Türk nüfusu olduğu için burayı seçtik. Ünlü kitapevinin tarihinde ilk defa bir Türk gazeteci imza günü ve söyleşi gerçekleştirdi. Bundan dolayı mutluyum, gururluyum. Umarım başka Türk gazeteci yazarlar da ABD’de okuyucuyla buluşur’ açıklamasını yaptı.

Gazeteci – Yazar, konuşmasının ardından kitabını imzaladı. Kitapları imzaladıktan sonra okuyucularıyla tek tek ilgilenen ve onlarla sohbet eden Sural fotoğraf da çektirdi.

Miami Belediye Başkanından takdirname

Gazeteci Yazar Sural etkinlikten önce de Miami Belediyesi tarafından gazetecilik ve yazarlık çalışmalarından dolayı takdirname ile ödüllendirildi.

Sural’a ödülünü Miami Belediye Başkanı Francis Suarez adına Özel Kalemi Jeremy Schwarz takdim etti.

3 ülke 7 şehirde etkinlik düzenlendi

Kopernik Kitap’tan çıkan kitap için Amerika Birleşik Devletleri, Türkiye ve Kanada’da olmak üzere çeşitli ülke ve şehirlerde söyleşi ve imza günü düzenlendi.

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklarının da desteklediği kitap New York, İstanbul, Washington DC, Pittsburgh, Toronto, Orlando ve Miami’de okuyucu ile buluştu.

Abone Ol 

İlgili Yazılar

Abone Ol 
Back to top button
Close
Close