Konya Savunma Sanayi Tedarikçi Buluşmaları'na yüksek katılım - M5 Dergi
GündemÖne Çıkan

Konya Savunma Sanayi Tedarikçi Buluşmaları’na yüksek katılım

Abone Ol 

Konya Sanayi Odası (KSO) Başkanı Memiş Kütükcü, kentte düzenlenen Savunma Sanayi Tedarikçi Buluşmaları’nda katılımcı memnuniyetinin çok yüksek olduğunu ifade etti.

Kütükcü, yaptığı yazılı açıklamada, 18-20 Kasım’da bu yıl 6’ıncısı düzenlenen Konya Savunma Sanayi Tedarikçi Buluşmaları’nın yoğun katılımla tamamlandığını belirtti.

Zirvenin yüksek memnuniyet oranıyla da dikkati çektiğine işaret eden Kütükcü, savunma sanayi şirketlerini Konya’da buluşturan etkinlikte, 10 bin ziyaretçi hedefinin üzerinde katılımcı ağırlandığını bildirdi.

Kütükcü, katılımcı firmaların memnuniyetini de araştırdıklarını belirterek şunları kaydetti:

“Ziyaretçilerimizin memnuniyet oranını ölçmek için profesyonel bir araştırma şirketine katılımcı firma ve ziyaretçi anketi yaptırdık. Katılımcı firmalarımızın memnuniyeti yüzde 96,29 ile çok yüksek düzeyde çıktı. Ziyaretçilerimizin de yüzde 91,82’si etkinliğimizi başarılı olarak değerlendirdi. Katılımcı firmalarımızın yüzde 71,43’ü iş bağlantısı kurdu. 17 bin 360 kişiyi ağırlama gururu yaşadık. Katılımcılarımızın ve ziyaretçilerimizin bu denli yüksek seviyede memnun kalması bizleri de ayrıca onurlandırdı.”

Kaynak: AA

Abone Ol 

İlgili Yazılar

Abone Ol 
Back to top button
Close
Close