Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suriye'nin kuzeyinden kaynaklanan tehditleri bertaraf etmekte kararlıyız - M5 Dergi
GündemÖne Çıkan

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suriye’nin kuzeyinden kaynaklanan tehditleri bertaraf etmekte kararlıyız

Abone Ol 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’den Türkiye’ye yönelik terör saldırılarına ilişkin, “Buralardan kaynaklanan tehditleri, ya oralarda etkin olan güçlerle birlikte ya da kendi imkanlarımızla bertaraf etmekte kararlıyız.” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriye’den Türkiye’ye yönelik terör saldırılarının kaynağı mahiyetindeki kimi yerler konusunda artık tahammül kalmadığını belirterek, “Buralardan kaynaklanan tehditleri, ya oralarda etkin olan güçlerle birlikte ya da kendi imkanlarımızla bertaraf etmekte kararlıyız.” dedi.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen Kabine Toplantısı‘nın ardından millete seslenen Erdoğan, toplantıda, sağlıktan eğitime, güvenlikten turizme ve sosyal yardımlara kadar ülkeyi ve milleti yakından ilgilendiren pek çok hususla ilgili değerlendirmeler yaptıklarını belirtti.

Fırat Kalkanı Harekat Bölgesi’nde PKK/YPG terör örgütü mensuplarının hain saldırısında şehit düşen polis memurları ile Afyonkarahisar’daki trafik kazasında hayatlarını kaybeden öğrencilere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileyen Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü:

Suriye‘den ülkemize yönelik terör saldırılarının kaynağı mahiyetindeki kimi yerler konusunda artık tahammülümüz kalmamıştır. Buralardan kaynaklanan tehditleri ya oralarda etkin olan güçlerle birlikte ya da kendi imkanlarımızla bertaraf etmekte kararlıyız. Polislerimize yönelik son saldırı ve topraklarımızı hedef alan tacizler artık bardağı taşırmıştır. En kısa sürede bu sorunların çözümü için gereken adımları atacağız.”

Kaynak: AA

Abone Ol 

İlgili Yazılar

Abone Ol 
Back to top button
Close
Close