Boğaziçi Savunma'dan deprem bölgesine yardım - M5 Dergi
GündemÖne Çıkan

Boğaziçi Savunma’dan deprem bölgesine yardım

Abone Ol 

Türk savunma sanayiinin önemli kuruluşlarından Boğaziçi Savunma, deprem bölgesindeki vatandaşlara çok sayıda yardım tırı gönderdi.

Türkiye, Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin yaralarını sarmak için tek yürek olarak mücadelesini sürdürüyor. Türk savunma sanayii şirketleri de bu mücadele de ellerinden gelen katkıyı sunmak için çabalıyor. Bu şirketlerden biri olan Boğaziçi Savunma; içerisinde su, ekmek, ısıtıcı, kömür sobası, battaniye ve hijyen malzemeleri olan çok sayıda tırı deprem bölgesine gönderdi.

Şirketten yapılan paylaşımda, “Boğaziçi Savunma ailesi olarak ülkemizin yaşadığı bu büyük felakette zarar gören vatandaşlarımızın yanında olmak için çalışıyoruz. Depremzedelerimizin ihtiyaçlarını gidermek adına gönüllü olarak emek veren tüm çalışma arkadaşlarımızla gurur duyuyoruz.

AFAD ve Kızılay koordinasyonunda felaket geçiren illerimize ve zor koşullar altında kalan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermek adına 2 tır dayanıklı dilimlenmiş ekmek, 5 tır su, ısıtıcı, kömür sobası, battaniye ve hijyen malzemesi gönderdik ve göndermeye devam ediyoruz.

Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına ve Ülkemize baş sağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Şimdi birlik zamanı, biz bir araya gelince her şeyin üstesinden geliriz. Bu zor günlerde her zaman devletimizin ve milletimizin yanındayız.” ifadeleri kullanıldı.

 

Abone Ol 

İlgili Yazılar

Abone Ol 
Back to top button
Close
Close